Zalen

De Harmonie beschikt over een drietal zalen. Door het aantal ruimtes zijn wij meer in de gelegenheid om per bijeenkomst te kijken welke ruimte het meest geschikt is. Vanzelfsprekend gebeurt dit ten allertijden in overleg met de gast.

De zalen

Bekijk welke zaal bij uw event past.

De Charlotte Zaal

De Charlotte zaal is gelegen op de tweede verdieping en biedt gelegenheid voor 16 personen. De ruimte is intiem ingericht en draagt daardoor een huiskamersfeer. De opstelling voor de zaal is een ovale tafel of kan worden opgezet met statafels.

De Sofie Zaal

De Sofie zaal biedt gelegenheid voor 60 personen in de standaardopstelling. Met prachtige foto's van Rotterdam aan de muren, barokke plafond en de antieke haard is de zaal een aangename combinatie van exclusiviteit, stijl en comfort.

def16812-5e20-4280-abba-7e702b2e5b34

De Tuin

Mooi weer is in Nederland zeldzaam, maar niet zo zeldzaam als een stadstuin waarover de Harmonie beschikt. De tuin biedt u de mogelijkheid om op een mooie zonnige dag uw bijeenkomst naar buiten te verplaatsen.

Wat wij in huis hebben

Tijdens uw bezoek mag het natuurlijk aan niks ontbreken. Wij beschikken over de benodigde ondersteuning tijdens uw event. 

Eetgelegenheid

Mogelijkheid voor een hapje of drankje of een uitgebreide lunch en diner

Dranken

Alcoholische dranken passend bij uw event.

Schrijfgerei

Wij hebben de benodigde artikelen om uw dag op papier te zetten.

Internet​

Verbuik niet uw eigen mobiele data. Profiteer van ons WIFI netwerk.

Beamer

Presentatie geven? Maak indruk met een groot scherm.

Printing

Maak gebruik van de aanwezige printers in ons pand.

Parkeren

Voldoende parkeergelegenheid. Ideaal om met de auto te komen.

Rookvrij

Om iedereen tevreden te houden hanteren wij een rookvrij beleid.

Dier vriendelijk

Wij willen u alleen wel vragen dit vooraf aan te geven.

Laten we
Beginnen.

Samen maken wij er een onvergetelijke dag van. 

Veelgestelde vragen

Een greep uit de veel voorkomende vragen vanuit onze klanten.

Van meetings tot conferenties en alles daartussenin. Zo kunt u denken aan een vergadering van werk, bruiloften of een condoleance. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en niets is ons te gek wat dat betreft. 

Dat kunnen wij zo niet zeggen, helaas. Dit hangt volledig af van de wensen en behoeften die wij graag van u te horen krijgen. Wij komen daarom graag met u in contact of kom gerust eens langs om het een en ander te bespreken.

Het antwoord is ja. De Harmonie ligt aan de Westersingel in Rotterdam en is zowel met het openbaar vervoer als met de auto eenvoudig te bereiken. Daarnaast is er parkeergelegenheid in de buurt. Voorafgaand aan uw bezoek krijgt u van ons een duidelijke instructie.