Midden in Rotterdamse centrum bevindt zich één van Rotterdams best bewaarde geheimen. Restaurant De Harmonie 23 is gevestigd in een eeuwenoud herenhuis aan de beroemde Westersingel met aan de achterkant de besloten binnentuin. Het Restaurant staat bekend om zijn subtiele combinatie tussen modern & klassiek design, het toegewijde personeel en de prachtige stadstuin. De warme en uitnodigende sfeer maken dat gasten zich direct thuis voelen. Voor hen die van kwaliteit houden, is De Harmonie 23 een geliefde locatie.

Restaurant De Harmonie 23 bestaat sinds 2017. De keuken, vaak omschreven als ‘spannend, licht, bescheiden en verfijnd’, is internationaal van kleur, maar wordt gekenmerkt door Franse kooktechnieken. Het restaurant is van dinsdag t/m zaterdag voor diner geopend.

Bekijk hieronder onze vacatures.

Bij Restaurant de Harmonie 23 is een uitdagende vacature vrijgekomen. Wij zijn op zoek naar een gepassioneerd Sommelier. Als Sommelier bij Restaurant de harmonie 23 ben je vooral werkzaam in ons restaurant maar je bent ook verantwoordelijk voor de wijn in onze bar en de banqueting afdeling

Wij zijn op zoek naar een Sommelier die de ambitie heeft om zich op dit gebied verder te ontwikkelen. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en je wilt je kennis nu verder uitbreiden. Je draagt zorg voor een uitgebalanceerd wijnarrangement in Restaurant de Harmonie en een uitdagende en vernieuwende wijnkaart. Dagelijks zul je onze gasten in het restaurant adviseren in hun keuze. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de bestellingen, voorraad, contact met leveranciers en de aangepaste wijnkaart van de banqueting afdeling. Je bent meewerkend in het restaurant waarbij je onze Maître ondersteunt met de restaurantwerkzaamheden.

  • Je hebt voldoende relevante werkervaring in de wijnwereld.

  • Je werkt graag in een klein en hecht team waarbij je elkaar motiveert en elkaar en ondersteunt waar nodig.

  • Je kunt goed omgaan met stress.

  • Je bent gemotiveerd om gasten te verrassen.

  • Je bent communicatief vaardig in spreken, luisteren en schrijven in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Wat bieden wij?
  • Een competitief salaris en reiskostenvergoeding.
  • Diverse personeelsevenementen.
  • Werken met een ambitieus team.
  • Mogelijkheden tot opleiding.
  • De kans om een eigen wijnkaart te ontwikkelen.

Wil jij werken in een unieke ambiance en bijdragen aan een omgeving waar veel aandacht is voor persoonlijke service en hoge kwaliteit? Stuur dan je CV en motivatie naar info@deharmonierotterdam.nl

Kom je bij ons werken?

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Contact Form Demo (#1)